Windows Virtual PC - integration components fail to install

Discussion in 'Virtual PC' started by kpollard, Aug 24, 2009.

  1. kpollard

    kpollard Guest

    When moving an existing VPC 2007 machine to Windows Virtual PC, the
    integration components fail to install. The component install gets to about
    99% done, then rolls back and gives no meaningful error message.

    This seems to happen whether the existing VPC 2007 components are
    uninstalled or left on the machine.

    Any thoughts on where to start troubleshooting this problem?

    Thanks in advance for any help.
    -Keir
     
    kpollard, Aug 24, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Not seeing this myself.
    What OSes do the VMs have that you are trying to migrate?
     
    Steve Jain [MVP], Aug 24, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. kpollard

    kpollard Guest

    Hi Steve
    The guest OS is Win2003R2. The host is Windows 7.
    Thanks again
    -Keir
     
    kpollard, Aug 27, 2009
    #3
  4. I have replied to your email.

    Cheers,
    Benjamin Armstrong
    ===========================
    Senior Program Manager Lead
    Windows Virtualization

    Blog: http://blogs.msdn.com/Virtual_PC_Guy
    Book: http://tinyurl.com/ysxcbm

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no
    rights. You assume all risk for your use.
     
    Benjamin Armstrong [MSFT], Aug 28, 2009
    #4
  5. kpollard

    bwalrave

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Was this resolved

    Anyone make any progress on this? I'm having the same problem on a WinXP Pro SP3 box running on Windows 7's Virtual PC.

    Thanks,
    BJ
     
    bwalrave, Oct 23, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.