Windows Vista Home premium and Movie maker 6

Discussion in 'Windows Vista Music, Pictures and Video' started by gotts, Apr 22, 2008.

  1. gotts

    gotts Guest

    I have bought a Canon MD 150 and a Acer Travelmate 7520 with 2 Gigabits
    work memory.When I have recording a film and shall transmit the film to the
    computer, the movie maker-programme starts in a right matter and I follow
    the instructions and the camera starts the transmission. The film is going in
    the cameras display, but on the computer it stops and show a still picture
    for some seconds and then jump over a sekvens, shows a sekvens, stop again on
    a still picture for some sekonds. After sone minute the transmissio stops.
    When I look at the transmitted part it is short sekvenses of about 6-9
    seconds. That between the film has not been taken up. On another computer
    with Windows XP and moviemaker the transmission is function good. Therefore I
    think, it is no problem with the camera. I also think it is not the computer
    either. I have installed codec pack again. I have given high priority to the
    movie maker programme etc. I have been in contact in Sweden with Canon,
    Acer, the selling firm and Microsoft. Canon says that when the camera is
    function, it is not their probleme. Microsoft refer to Acer, then the Windows
    Vista programme and movie maker was installed, when I bought the computer.
    Acer Have tried to help me without results and then refer back to Microsoft.
    The Selling firms support is in this case nothing to write home about.
    However I have with one occasion coming through in microsofts support and got
    some help but with no result. I have now tried in three weeks sitting in
    telephone que. What shall I do.
     
    gotts, Apr 22, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. gotts

    Clevo Guest

    There could be many reasons but we will start from the basics.

    The Canon MD 150 is a mini DV camera yes?...if so you need to capture
    with firewire connection.

    Also you need lots of room on hard drive to capture the video and also
    use the capture software that came with the Canon Video camera.
     
    Clevo, Apr 22, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. gotts

    zachd [MSFT] Guest

    How are you transmitting the film? USB or firewire? Firewire should work
    much better here....
     
    zachd [MSFT], May 1, 2008
    #3
  4. gotts

    matperree Guest

    same problem with cer aspire5315. impossible to connect and transfer my moviescan you help methank's


    Post Originated from http://www.VistaForums.com Vista Support Forums
     
    matperree, May 11, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.