Windows Vista mail cannot send mail via Comcast Server

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by R Edwards, Jun 13, 2010.

  1. R Edwards

    R Edwards Guest

    Starting this morning I am unable to send mail from Windows Vista email via
    Comcast. I have tried changing the port from 25 to 587 and my server setting
    is set to "requires authentication" as suggested in previous posts. That
    last time this happened, Comcast changed the port on me. Is this the same
    issue and 587 is no longer valid?
     
    R Edwards, Jun 13, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. R Edwards

    Bruce Hagen Guest

    Change the SMTP port to 587 and make sure: My Server Requires
    Authentication is checked.

    How do I set up/configure Outlook Express, Windows Mail & Windows Live
    Mail for Comcast email?
    http://www.comcast.com/customers/faq/FaqDetails.ashx?Id=2288

    Nothing above has changed. Are you getting an error message? It could be
    as simple as a temporary server issue.
    --
    Bruce Hagen
    MS-MVP [Mail]
    Imperial Beach, CA


    "R Edwards" <R > wrote in message
    news:...
    >
    > Starting this morning I am unable to send mail from Windows Vista email
    > via
    > Comcast. I have tried changing the port from 25 to 587 and my server
    > setting
    > is set to "requires authentication" as suggested in previous posts.
    > That
    > last time this happened, Comcast changed the port on me. Is this the
    > same
    > issue and 587 is no longer valid?
     
    Bruce Hagen, Jun 13, 2010
    #2
    1. Advertisements

  3. R Edwards

    R Edwards Guest

    Looks like a temporary error. My stacked up emails just went through....


    "R Edwards" wrote:

    > Starting this morning I am unable to send mail from Windows Vista email via
    > Comcast. I have tried changing the port from 25 to 587 and my server setting
    > is set to "requires authentication" as suggested in previous posts. That
    > last time this happened, Comcast changed the port on me. Is this the same
    > issue and 587 is no longer valid?
     
    R Edwards, Jun 13, 2010
    #3
  4. R Edwards

    pendnat Guest

    "R Edwards" <R > wrote in message
    news:...
    > Starting this morning I am unable to send mail from Windows Vista email
    > via
    > Comcast. I have tried changing the port from 25 to 587 and my server
    > setting
    > is set to "requires authentication" as suggested in previous posts. That
    > last time this happened, Comcast changed the port on me. Is this the same
    > issue and 587 is no longer valid?
     
    pendnat, Jul 3, 2010
    #4
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Johnny
    Replies:
    8
    Views:
    515
    Guest
    Jul 6, 2008
  2. Phoebe the Kat

    My Comcast mail will not send

    Phoebe the Kat, Oct 17, 2008, in forum: Windows Vista Mail
    Replies:
    8
    Views:
    269
    denise4039
    Oct 24, 2008
  3. Mark

    Can not send e-mail. Comcast is blaming VISTA

    Mark, Jan 24, 2009, in forum: Windows Vista Mail
    Replies:
    3
    Views:
    273
  4. ananka
    Replies:
    4
    Views:
    425
    Gary VanderMolen
    Aug 14, 2008
  5. Hajji

    cannot send comcast mail in windows live

    Hajji, Nov 3, 2008, in forum: Windows Live Mail
    Replies:
    5
    Views:
    292
    Gary VanderMolen
    Nov 9, 2008
  6. one9dragon
    Replies:
    2
    Views:
    527
    Gary VanderMolen
    Sep 25, 2009
  7. dlburrell43

    Comcast ISP - I Cannot send mail - Error 0x800CCC0E

    dlburrell43, Jun 11, 2010, in forum: Windows Vista Mail
    Replies:
    0
    Views:
    301
    dlburrell43
    Jun 11, 2010
  8. dlburrell43

    Comcast IPS - I cannot send mail - 0x800CCC0E

    dlburrell43, Jun 11, 2010, in forum: Windows Vista Mail
    Replies:
    2
    Views:
    324
    Bruce Hagen
    Jun 11, 2010
Loading...