winload.exe error on first rebbot

Discussion in 'Windows Vista Installation' started by Cardinal, Sep 10, 2006.

  1. Cardinal

    Cardinal Guest

    Hello,
    im trying to install Windows Vista rc1 additional to my Windows XP.
    There are some Problems:

    1. The Setup is very slow, i need about 40 minutes to install Vista.
    2. On the first reboot after "Expanding Files" i get the following error if
    i want to selct the Vista System.
    (Im german, so i try to translate it so good as i can)

    "Windows has a problem communicate with devices connected with the computer"

    Status: 0xc00000e9
    Info: Unexpected Input-/Output error
    File: \Windows\System32\winload.exe

    My System:
    CPU: AMD Athlon 64 3200+ (Slot 754)
    Graka: ATI Radeon 9800Pro 128MB
    Sound: SB Audigy 2 ZS
    Motherboard: Asus K8NE Deluxe (Nforce 3)
    Ram: 1,5GB (1x 1GB MDT + 1 512MB MDT DDR400)
    HDs: 2x 200GB SATA Maxtor + 1x 250GB IDE Maxtor

    I tried to reburn Windows on a New DVD
    I tried to repair the Instlallation with the Repairfunctions of Vista Seup
    I Used the 32 and 64 bit Version

    Windows Vista is installed on the other SATA Drive (New Partition, 30GB).
    Windows XP is Installed on SATA Drive 1.
     
    Cardinal, Sep 10, 2006
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.