Wireless Network Problems since upgrade to vista Via Intel 3945ABG

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by StephenHCable, May 30, 2007.

  1. Ever since I have upgrade to windows vista business. 32bit. My wireless
    networks will work fine sometims for 10hrs and somtimes it will only work for
    about 10mins. The little icon in the right hand corner will say Limited
    Connectivity, I have screen shots from when it happens. After this I can not
    connect to any other networks or even find the network that I currently was
    on. It acts like my card has been disabled. I have contacted Windows,
    Gateway and my ISP *Verizon. They all have walked me through the same exact
    steps and nothing ever works. The only way I can get internet back on is to
    shutdown and restart and HOPE its going to last for more than 10mins. I have
    updated all drivers so please dont tell me that, I have updated all router
    configs, and I have changed all wirless channels and what not. Nothing has
    worked. Its the craziest thing I have ever seen. When it happens I can
    connect if I plug in the ethernet cord but It still denies that the wireless
    network even exsist until reboot. My g/f has a windows xp laptop that never
    has any of this trouble, my PS3 never messes up or drops signal, and before I
    upgrade to vista the old xp never, never, never done this. not even once.
    Someone please help, I so tired of microsofts BS.
     
    StephenHCable, May 30, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. StephenHCable

    keri Guest

    I'm having a very similar problem, and from what I've been reading since
    buying my new laptop with vista installed 3months ago- so is everyone else.

    My old laptop with xp has a strong signal and never drops it.
    My new one with vista drops the signal constantly. I'm lucky if I can two
    minutes out of it, and then every now and then it will stay solid for an
    hour, but it's rare. And when it drops my signal it will try to grab someone
    elses unsecured one next. And it's only at home. When I'm at work where
    there is a wireless hotspot it works like a dream.

    I'ts incredibly frustrating because I'm using my old laptop for the internet
    at home and the new one for working.

    I've only had my wireless router for about 9months, but I'm wondering if
    it's even compatible with Vista. I'm not keen on spending money on a new one
    if that's not the problem though.
     
    keri, May 31, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. StephenHCable

    Mr. Arnold Guest

    <snipped>

    You need to post to alt.internet.wireless. There you will find people that
    work with wireless solutions for a living.
     
    Mr. Arnold, May 31, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.