Wireless Vista problems after updating

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Bill, May 29, 2008.

  1. Bill

    Bill Guest

    Hi,
    I am using a seimens 567 router that has wireless built in since about 6
    months ago. I was using a linxsys router prior to that. I have been using
    wireless since Mar 2007. about 2 months ago after upgrading vistais when
    problem began.
    The problem: I lose internet access after I turn my laptop off. It works
    fine if I reboot the router before I want to use the internet again. The
    router remembers the computers that were logged in the last time, even if
    they are turned off, but no ip address.
    Both the computer vendor, Acer, and microsoft want money to help you with
    the problem.
    I'm told it is solveable by fixing registry, but can't get the solution.
    I believe it is a Microsoft problem since it worked fine before I upgraded
    my Vista SW. My sons Laptop XP system has no problems on this network.

    Acer Aspire 3680 laptop Seimens 567 modem DSL Vista Home Basic
     
    Bill, May 29, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Bill

    Mick Murphy Guest

    Check the router's manufacturer's website to see if there is updated vista
    compatible firmware available for the router.
     
    Mick Murphy, May 29, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.