WLMD 8.0.1226 'Client is requesting a deprecated version of the se

Discussion in 'Windows Live Mail' started by melyuan, Aug 25, 2007.

  1. melyuan

    melyuan Guest

    This is the second time I've had this "polling" problem. Last time, after
    several attempts I managed to upgrade from 8 to 12 but now it's happening
    again. What's the latest version? I've already tried uninstalling and
    reinstalling a number of times. Annoyingly, there's no mention of the version
    when you download the beta. I mean sure, it's a beta, but come on!
    Any clues?
    ~~~~~~~~~~~

    Unable to poll for new messages on your HTTP server. There is an error
    synchronizing your mail account. Please verify your account has been
    configured correctly by first accessing your mail on the web. Server:
    'http://mail.services.live.com/DeltaSync_v1.0.0/sync.aspx', Protocol:
    HTTPMail, Server Response: 'Client is requesting a deprecated version of the
    service. User should upgrade to the newest version of the client', Port: 80,
    Secure(SSL): No, Server Error: 4109, Error Number: 0x8DE00002
     
    melyuan, Aug 25, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. melyuan

    BCA Guest

    Ditto here on the error message, hope we can figure it out because this
    happening every couple months is getting old,,,'course it IS a beta so this
    kind of thing should probably be expected...
     
    BCA, Aug 25, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Are you sure you have the latest version?
    What does it say when you go to Help/About...?

    Gary VanderMolen
     
    Gary VanderMolen, Aug 25, 2007
    #3
  4. melyuan

    Bruce Guest

    Bruce, Aug 26, 2007
    #4
  5. melyuan

    melyuan Guest

    Hi,
    No, I am not sure. I have v 8.0.1226 but have no way of knowing if that's
    the latest or not - except the error message persists.
    I have tried uninstalling and reinstalling but still end up with v 8.0.1226
    and the error message .....
     
    melyuan, Aug 27, 2007
    #5
  6. Gary VanderMolen, Aug 27, 2007
    #6
  7. melyuan

    isabeau73 Guest

    Tank you

    Worked

    about 3 weeks I could not take my mail from Live Desktop with the same
    error. Same thing from home or work.

    Now both work fine.

    Tank again...
     
    isabeau73, Aug 27, 2007
    #7
  8. Glad you got it working.

    Gary VanderMolen

     
    Gary VanderMolen, Aug 28, 2007
    #8
  9. melyuan

    melyuan Guest

    Great, it worked. I think I was downloading from an old URL that still worked
    ......

    They're not quite on it with these beta releases ....
     
    melyuan, Aug 30, 2007
    #9
  10. Yes, it's really confusing the way MS is continuing to offer
    only the old desktop version from some URLs.

    Gary VanderMolen
     
    Gary VanderMolen, Aug 30, 2007
    #10
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.