WMC cannot even read its own demo (pool) video???

Discussion in 'Windows Media Center' started by Alem, Nov 25, 2005.

  1. Alem

    Alem Guest

    HI Have installed WMC a month or 2 ago, never really tried it since but this
    week i had some free time i tought i might give it a try.
    SO I imported some music, payed them... all was fine. Then i imported some
    vids but WMC cant read em correctly. It read em but it was all scrambled.
    So i try to fix some parameters only to discover then even the
    "presentation" videos had the same problem.
    So it was clearly not the .extension of my files that were in fault.

    COuld it be becase i am in SLI mode ( 2x 7800 gtx)
    Or is it just a codec conflict somewhere?

    Thansk a lot for any help.
     
    Alem, Nov 25, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Alem

    Alem Guest

    OK i have disabled SLI mode and it read video correctly, so it was SLI....
    But then again what is it i could do to make WMC with SLI?
    I am using latest microsoft certified driver
     
    Alem, Nov 25, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Alem

    JW Guest

    Try the NVIDIA 81.94 drivers they are also support MCE they are newer and
    have more SLI fixes in them then the 77.79 dirvers.
     
    JW, Nov 25, 2005
    #3
  4. Alem

    Alem Guest

    I all ready have the 81.95, wich cointain all the correction of the 81.94
    and more.... so i dont see what good it can do, but ill give it a try. Thanks.

    Ill post back in a couple of minute to telle you the result
     
    Alem, Nov 25, 2005
    #4
  5. Alem

    Alem Guest

    Wel i must say that i am confused..but pleased.... 81.94 do actually works a-1

    Thanks JW!
     
    Alem, Nov 25, 2005
    #5
  6. Alem

    Alem Guest

    OK 81.94 dosent work anymore then 81.95 after all!!!

    What hapenned is that by default new driver use "single gpu" in sli mode. If
    you turn it to "multi gpu" for performance it still cant read any videos....

    I found this cause while i was trying to figure why i was doing 225 less
    points in 3d mark 2005

    So i am back where i was at first.. i still dont know what to do to read
    video in WMC while SLI properly enabled!!!
     
    Alem, Nov 25, 2005
    #6
  7. Alem

    JW Guest

    JW, Nov 25, 2005
    #7
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.