WMC v2.0 not playing songs in playlists

Discussion in 'Windows Media Player' started by dmarnel, Jan 11, 2006.

  1. dmarnel

    dmarnel Guest

    I just installed Windows Media Connect v2.0 (I was using 1.0 previously with
    no problems) and now I cannot get my DSM-320RD to play any playlists. I can
    get into the playlist and select a song, but it just says "unable to load
    file."

    If I go through any other menu (i.e. album, artist, genre, etc.) I can play
    any song, even the ones it stated couldn't be loaded.

    Anyone have any ideas?
     
    dmarnel, Jan 11, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. dmarnel

    dmarnel Guest

    No one else is having trouble with this?
     
    dmarnel, Jan 12, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. dmarnel

    dmarnel Guest

    Here's an update.

    I did a lot of searching for answers to my problem the last two days and
    couldn't find anything. I decided to uninstall Media Connect v2.0 and
    reinstall v1.0. Aside from having to re-authorize my device (DSM-320RD), I
    made no other changes to the default config. I can now play all music and my
    playlists work properly again.

    Moral of story: If it ain't broke don't fix it!
     
    dmarnel, Jan 12, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.