WMP 'hangs' when trying to connect to online radio

Discussion in 'Windows Media Player' started by missy_manic, May 18, 2005.

  1. missy_manic

    missy_manic Guest

    Windows Media Player 10
    Windows XP
    IE - Service Pack 2

    I'm trying to connect to Yahoo's LAUNCHcast radio (in particular) but have
    found that my Windows Media Player will not connect to the streamed content.
    In fact, I've found that the player won't connect to any streamed music
    online!

    Everything goes along smoothly until it tries connecting to a radio
    station... then I simply get 'Connecting' or 'Tuning' messages but nothing
    ever happens - no buffering and definitely no music.

    Is there something blocking the streamed content? I've heard there's
    problems with Windows Media Player when you upgrade to IE Service Pack 2...
    but my flatmate (sharing the same broadband connection) has IE Service Pack 2
    installed, along with Windows Media Player 10, and everything works perfectly
    for her.

    I've tried 'allowing' Windows Media Player in my Windows XP Firewall but
    even that hasn't made any difference. I've even tried switching it off but
    that doesn't work either!

    Ocassionally, I do get the following error message - C00D11CD - when the
    player has tried connecting for a long time (...and we're talking over 20mins
    here), but I just can't seem to get to the bottom of the problem.

    My Windows Media Player works perfectly in every other respect... I can't
    help but think this has something to do with IE Servcie Pack 2.

    Can anyone help or suggest anything? I'm dying to be able to listen to
    online radio again!

    Many thanks,
    Missy.
     
    missy_manic, May 18, 2005
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.