WMP HAS SOUND BUT NO PICTURE

Discussion in 'Windows Media Player' started by bradleyjon, Apr 14, 2009.

  1. bradleyjon

    bradleyjon Guest

    When i play a file I only have sound but no video. I have deleted WMP 11 and
    re-installed it. I works for a day or so then reverts back to sound with no
    video. Does anyone know what could be the problem
     
    bradleyjon, Apr 14, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. bradleyjon

    Teri C Guest

    I have this same issue. it's a .wmv file on XP and I got it from
    learn360.com. I've used other videos and not sure why this one won't show
    video, but I can hear the sound.

    Teri C
     
    Teri C, Apr 28, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. bradleyjon

    zachd [MSFT] Guest

    What specific video? What's the URL?


     
    zachd [MSFT], Apr 30, 2009
    #3
  4. bradleyjon

    giz5220 Guest

    Mine has a .MOV in it, and I also just get the audio, no video. Thank you
    for the help.

    Giz
     
    giz5220, May 14, 2009
    #4
  5. bradleyjon

    zachd [MSFT] Guest

    MOV is not supported in Windows Media Player 11. If you wanted MOV to work
    within Windows Media Player 11, you would need to ensure that the
    appropriate MOV codec is installed. Your content provider could tell you
    what codec they used, but generally MOV is intended to be played with the
    QuickTime Player.
     
    zachd [MSFT], May 17, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.