wmp10 works on 1 profile

Discussion in 'Windows Media Player' started by moe1962, Aug 22, 2005.

  1. moe1962

    moe1962 Guest

    Well, it works on the other profiles on my XP but not mine. I've uninstalled
    and reinstalled and nothing works. It doesn't play anything. I've read
    through the various posts and loaded the codec stuff and still nothing. Any
    suggestions?
    --
    Moe
     
    moe1962, Aug 22, 2005
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Josh Young
    Replies:
    4
    Views:
    836
    Ronnie Vernon MVP
    Sep 28, 2007
  2. WMP10LOVER

    Nero Fast-Burning plug-in don't works in wmp10

    WMP10LOVER, Oct 29, 2004, in forum: Windows Media Player
    Replies:
    1
    Views:
    260
    Chris Lanier [MVP]
    Oct 30, 2004
  3. Guest

    Weird IPTV setup. 1 Set-top box, 3 TV's

    Guest, Apr 27, 2006, in forum: Windows Media Center
    Replies:
    1
    Views:
    709
    Bryan Socha \(MVP-MCE\)
    Apr 27, 2006
  4. Brad S
    Replies:
    9
    Views:
    556
    Brad S
    Apr 10, 2008
  5. Sir Timbit

    WMP10 default settings in default XP profile

    Sir Timbit, Oct 19, 2004, in forum: Windows Media Player
    Replies:
    1
    Views:
    406
    zachd [ms]
    Oct 22, 2004
  6. yoyo
    Replies:
    0
    Views:
    197
  7. nebdy

    WMP10 + Mobile WMP10 sync screen resolution

    nebdy, May 21, 2006, in forum: Windows Media Player
    Replies:
    0
    Views:
    286
    nebdy
    May 21, 2006
  8. kslowinski

    Profile Migration old Profile to New Profile P2P network to SBS 2

    kslowinski, Sep 10, 2005, in forum: Windows Small Business Server
    Replies:
    3
    Views:
    543
    Russ Grover
    Sep 10, 2005
Loading...