Won't finish initial setup window after installing media 9 series

Discussion in 'Windows Media Player' started by mudbogged, Jul 11, 2004.

  1. mudbogged

    mudbogged Guest

    Installed Window Media Player 9 Series update on Windows
    XP without problems. Restarted computer and went to play
    for the first time. A box pops up welcoming me and that
    during setup this will be my default player. I clicked
    yes on the default options in the Select Your Privacy
    Options window. Clicked yes for default settings on
    Customize the Installation Options window and hit the
    finish button. Clicked finish button and it starts all
    over with the Welcome box again! Appreciate any and all
    helpful answers!
    M
     
    mudbogged, Jul 11, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. mudbogged

    zachd [ms] Guest

    Please e-mail me at zachd at microsoft dot com and I'll provide you with a
    couple questions I need answer to (that I need help on here) and provide you
    the fix that you need here to overcome your corrupt registry.

    -Zach
    --
    (speaking for myself and doing this in my free time)
    See http://www.zachd.com/pss/pss.html for some helpful WMP info.
    Following up to your post with the resolution is good netiquette.
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
    All e-mail to this account will bounce or be deleted - *use the newsgroups*.
     
    zachd [ms], Jul 12, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.