WSUS shows patch needed but, client installed patch successfully

Discussion in 'Update Services' started by Darcoop, Nov 20, 2007.

  1. Darcoop

    Darcoop Guest

    On a couple of servers WSUS 2.0 is showing that a patch is needed and set to
    install. I have verified the patch was install successfully but WSUS still
    shows the patch is needed
     
    Darcoop, Nov 20, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Suggesting that the client has not successfully reported the status to the
    WSUS server after installation of the patch.

    What does the WindowsUpdate.log file have recorded for the 30 minutes
    following the sucessful installation of the patch?

    Specifically with regard to calls to the "ReportingEventWebService".

    To narrow the time range down, you can also inspect the System Event Log,
    which also records the installation of the update.



    --
    Lawrence Garvin, M.S., MCTS, MCP
    Senior Data Architect, APQC, Houston, Texas
    MVP - Software Distribution (2005-2007)

    MS WSUS Website: http://www.microsoft.com/wsus
    My Websites: http://www.onsitechsolutions.com;
    http://wsusinfo.onsitechsolutions.com
    My MVP Profile: http://mvp.support.microsoft.com/profile/Lawrence.Garvin
     
    Lawrence Garvin [MVP], Nov 22, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.