XP and Server 2003 FullUnattend stops for user input?

Discussion in 'Server Setup' started by RichWe, Dec 8, 2004.

  1. RichWe

    RichWe Guest

    Everything else is working great in my unattend setups here, except for one
    minor detail.

    On first boot into GUI-mode setup it is waiting for a user to press okay.

    This well after it has automagically entered CD key and everything after
    this needs no user intervention.

    My unattend.txt shows this for starters.
    [Data]
    AutoPartition=1
    MsDosInitiated="0"
    UnattendedInstall="Yes"

    [Unattended]
    UnattendMode=FullUnattended
    :
    :

    How do I make it remove this one need for user intervention to become truly
    UnAttended as it should be?

    TIA
     
    RichWe, Dec 8, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. You need OEMSkipWelcome=1 in the [GUIUnattended] section of your answer
    file.

    I think you also need OEMPreinstall=Yes in the [Unattended] section for the
    OEMSkipWelcome option to be processed.

    Regards

    Oli
     
    Oli Restorick [MVP], Dec 8, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. RichWe

    RichWe Guest

    AH HA! THANKS!

    I've plowed from one end to the other in ref.chm from the deploy.cab many
    many times and totally missed those two.

    AWESOME!


     
    RichWe, Dec 8, 2004
    #3
  4. Shenan Stanley, Dec 8, 2004
    #4
  5. and www.willowhayes.co.uk/windows2000


     
    Oli Restorick [MVP], Dec 9, 2004
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.