XP MCE and Vista Multiboot Problem (RC1)

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by psz, Sep 14, 2006.

  1. psz

    psz Guest

    The computer I have is running Windows XP MCE on a SATA hard drive (Came
    pre-installed).

    When Beta 2 came out, I had an old 80gb IDE drive that I put in and
    installed to with no problems (Multiboot worked fine with Older Windows and
    Microsoft Windows)

    I decided that, instead of upgrading Beta 2, that I would clear the IDE
    drive and install RC1 fresh. Now, there is no multiboot option, and Startup
    and Recovery *ONLY* shows a Vista install.

    Is there anyway, via Vista itself or the RC1 DVD's Install app, to "force"
    detection of XP? (The Installer will only fix Vista installs)

    The Vista DVD does see the SATA harddrive with no problems.

    Thanks!
     
    psz, Sep 14, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. The computer I have is running Windows XP MCE on a SATA hard drive
    Take a search for Vistabootpro or Easybcd with google (doesn;t have the
    links at hand at the moment) they allow you to add a existing system back
    into the bootloader.

    ko van Zeeland
     
    ko van Zeeland, Sep 16, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. http://www.pro-networks.org/vistabootpro/

     
    Colin Barnhorst, Sep 16, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.