XP WM9 stopped playing MMS:

Discussion in 'Windows Media Player' started by Roger Moffatt, Jul 1, 2003.

  1. Hi

    I'm beginning to bang my head on a wall over this one.

    This morning I could playback streaming files (MMS:
    protocol) in WM9 perfectly OK. After lunch the system is
    unable to do so. (WM9 error 0xC00D11BB: Cannot play the
    file) I have a second computer connected wirelessly to
    the system in question and it can play back MMS: fine. (I
    use ICS to share a DSL link).

    I've restarted the system, used system restore to rewind
    to yesterday and all to no avail. My proxy settings all
    seem fine (none available) and match the other machine
    which does work.

    I've turned off my firewall as well ...

    .... any ideas what to do next or what the problem might
    be? All the web info I can find just says to check the
    network protocol settings but I've done that and all
    seems well.

    Any help much appreciated
    Thanks
    Roger
    UK
     
    Roger Moffatt, Jul 1, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Solved the problem by re-installing the player. Still
    can't see why that fixed anything as the settings all
    look the same - anyone have any thoughts so I don't have
    to re-install the next time ;-)

    Roger
     
    Roger Moffatt, Jul 1, 2003
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.