Zen Vision: M no longer recognized

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by Calcitrix, Aug 26, 2009.

  1. Calcitrix

    Calcitrix Guest

    I think it was after I installed Service Pack 3...my Creative Labs Ze
    Vision M is not recognized by my laptop anymore.

    It still works on my XP computer at work (but Creative doesn't hav
    software for XP anymore; I can only interact with my Zen as a har
    drive, basically

    I have upgraded all of the software offered by Creative for Vista an
    followed many, many recommendations for cleaning, rebuilding, and s
    on..

    The one thing I -can't- do is upgrade the firmware because my compute
    claims that my Zen isn't connected whenever I try to do so. Accordin
    to one forum, the problem lies with Windows Media Player 11 (but m
    laptop has worked just fine for 2 years). Even the online WMP 11 readm
    file suggests uninstalling WMP 11, ugrading my firmware, the
    reinstalling WMP 11

    HA HA HA, I said. I can't uninstall WMP 11 on Vista

    The only other suggestion from the Creative Labs site is to reformat m
    Zen, losing everything. But...I don't think this guarantees that m
    laptop will suddenly recognize my Zen again

    Now, because I can at -least- put music on my player from my wor
    computer, I'm afraid to do a reformat--it's possible it wouldn't work a
    all after that..

    Any suggestions? Has anyone fixed a similar problem or had th
    reformatting go smoothly? I just want to be able to mess with playlist
    and add Amazon videos--is that too much to ask
     
    Calcitrix, Aug 26, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Calcitrix

    Rick Rogers Guest

    Hi,

    This is a Vista group, not an XP one. Assuming that you have installed SP3,
    you must be using XP as there is no SP3 for Vista.

    Support for any software should come from that software vendor. These groups
    are to provide support for issues specific to the operating system, not for
    the software a user installs into it.
     
    Rick Rogers, Aug 27, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Calcitrix

    The_ShadowWw

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    i Had this problem two but after a couple of hours of googl'ing i got the answer.
    the #14 post on this thread: anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=35590
     
    The_ShadowWw, Nov 5, 2009
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.